محل تبلیغات شما

تغییر در نظام توزیع متناسب با تغییر در نظام توزیع و خواسته‌های مصرف‌کنندگان و فناوری‌های جدید صورت می‌پذیرد. توسعه این نظام از منظر کلان اقتصادی نه تنها تبعات منفی ندارد بلکه از تبعات مثبت زیادی برخوردار است. توسعه نظام توزیع باعث توسعه نظام تولید و بهبود خدمات به مصرف‌کنندگان می‌شود. در بسیاری از بخش‌ها معضل عمده صادرات کشور، نبود دانش لازم در تجارت و بازاریابی، نبود انبارهای مناسب یا عدم شناخت شبکه‌های توزیع مناسب در کشورهای هدف صادراتی است. برای مثال درحال حاضر بسیاری از بخش‌های کشور در وضعیت رکودی هستند و اگرچه توان تولید بالایی دارند اما بسیار کمتر از ظرفیت کار می‌کنند. درصورت برخورداری از دانش، تجربه و زیرساخت‌های لازم و به‌عبارتی یک نظام بازرگانی و توزیع مناسب می‌توانستیم بسیاری از این محصولات را در بازارهای خارج از کشور به فروش برسانیم.

اخیرا استارت‌آپ‌هایی در کشور فعالیت می‌کنند که با بهره‌گیری از اپلیکیشن‌های مختلف، خدماتی را به جامعه با هزینه‌های کمتر و حداقل صرف زمان، ارائه می‌دهند. اما از آن سو، طیف سنتی اعتقاد دارد چنین کسب و کارهای نوظهوری موجب می‌شود اشتغال به خطر افتاده و بازار نیز کساد شود.

بالاخره از ورود فناوری‌های جدید نمی‌توانیم جلوگیری کنیم. این فناوری‌ها موجب افزایش بهره‌وری در نظام توزیع می‌شوند و بدیهی است بنگاه‌های سنتی که قادر به استفاده از فناوری‌های جدید نباشند از عرصه رقابت خارج می‌شوند. اما اگر هم این اتفاق نیفتد آنها در رقابت با بنگاه‌های خارجی حذف خواهند شد. بهبود بهره‌وری در شبکه توزیع به کاهش قیمت و افزایش رفاه مصرف‌کننده و ازطرف دیگر افزایش تولید منجر می‌شود. همچنین بازار کار کشور پر است از جوانهای با تحصیلات دانشگاهی که از دانش لازم در استفاده از این فناوری‌ها برخوردارند. بنابراین تنها شاهد تغییری در ساختار بازار کار خواهیم بود.

برنامه‌های بهبود نظام توزیع در برنامه پنجم

عمده ترین مسائل نظام توزیع کالا

مولفه های تغییر در نظام توزیع

نظام ,توزیع ,کشور ,بسیاری ,تولید ,بازار ,نظام توزیع ,در نظام ,فناوری‌های جدید ,بسیاری از ,تغییر در

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

MIRACULOUS LADY BUG1 عشق و مراقبه